Cabinet de Acupunctura Bucuresti

Medicina traditionala chineza considera ca starea naturala a corpului este sanatatea. Principiul de functionare este de eliminare a unor blocaje energetice dintr-un sistem de meridiane asemanator unui sistem de conducte prin stimularea unor puncte de acupunctura. Meridianele energetice alimenteaza organele interne si diverse zone din organism cu energie, asigurand astfel functionarea normala.

Intrebari frecvente


Afla mai multe despre acupunctura si despre cabinetul nostru din Bucuresti

 In viziunea medicinii traditionale chineze boala nu apare datorita invaziei unor bacterii sau virusuri ci datorita blocajelor care pot aparea in sistemul de meridiane. Din cauza alterarii fluxului de energie zone sau organe interne devin slabe si vulnerabile la infectii. Ulterior acestor slabiciuni devine posibila penetrarea in organism a microbilor. Asa se explica de ce in conditiile expunerii la aceiasi microbi, unii oameni se imbolnavesc si altii nu. 

 • Biblioteca:

  Tratamentul anxietatii si al atacurilor de panica cu acupunctura

  Atat anxietatea cat si atacurile de panica sunt o problema frecvent intalnita in zilele noastre. Sistemul medical clasic de obicei nu gaseste un substrat organic acestor afectiuni (nu iese nimic la analize) si pacientii ajung de obicei la psihiatru. Desi exista medicatie

  Poate fi acupunctura periculoasa pentru gravide?

  Acupunctura este unul din putinele sisteme medicale care nu are efecte secundare, pe langa alte sisteme precum homeopatia, etc. Principiul de la care porneste este de a ajuta corpul sa se vindece singur. Ea nu presupune o interventie activa dinafara cum se intampla de ob

  Disfunctiile Sexuale si Tratamentul lor prin Acupunctura

  Disfunctiile sexuale trebuie differentiate de disfunctiile aparatului reproducator. In categoria disfunctiilor sexuale intra afectiuni precum: libido scazut, libidou exagerat, dificultatea in a ajunge la orgasm, fluctuatii ale libidoului, probleme de erectie, precum si o

  Depresia in Sarcina si Acupunctura

  Sunt bine cunoscute efectele emotionale ale sarcinii asupra femeii. Sarcina este un factor de stres pentru ambii parteneri de cuplu deoarece rolurile lor se schimba cel putin pentru moment si accentul se pune din acel moment pe altceva. Aceste schimbari produc un stres c

  Cum recunosti un acupunctor bun?

  Asta e o mare problema care insa nu este neaparat specifica acupuncturii. La fel cum in orice domeniu exista oameni mai buni si oameni mai putin buni, la fel si in acupunctura exista acupunctori mai buni si acupunctori mai slabi.


Testimoniale

"Un medic la sfarsitul carierei (cazul meu) intelege ca abordarea si tratamentul "clasic" vestic este privat de intelegerea profunda a organismului si a energiilor sale. Neinvaziva, acupunctura mi-a scurtat vindecarea unor afectiuni pulmonare grave si mi-a echilibrat energia."

Dr. Anca Micu, Bucuresti

 

"Acupunctura m-a ajutat in primul rand sa imi reevaluez viata si optiunile cam pe toate planurile. Mi-a aratat complexitatea organismului uman si nu numai interconectarea intre toate elementele sale ci si intre oameni, si la nivel superior cu Universul. M-a ajutat in special sa inteleg propria mea contributie la starea de bine pe toate planurile. "
Catalina Pascariu, Bucuresti

 

"Ca pacient, acupunctura mi-a deschis drumul catre intelegerea surselor problemelor si, treptat, spre trezirea "terapeutului interior", care este sistemul natural al organismului de a se vindeca. Consider foarte important rolul terapeutului care te ghideaza in acest parcurs, iar in cazul de fata, al unui terapeut aflat intr-o permanenta cautare, evolutie, dar si o foarte buna colaborare cu alti terapeuti din sfera terapiilor complementare. "
Raluca Paun, Bucuresti

Cabinetul din Bucuresti


Daca vrei sa citesti mai multe, poti accesa biblioteca sau imi poti urmari blogul personal. Iti recomand cu caldura sa le vizitezi!


Viziteaza blogul

Un medic vindeca uneori, alina adesea, dar mangaie intotdeauna.

contacteaza-ne
0769-298-091