Dr. Octavian Sbarna - acupunctor in Bucuresti

 

Din 1999 am inceput sa studiez si sa practic stilul Constitutional al Celor Cinci Elemente in Anglia, sub ghidarea unui maestru acupunctor, acesta fiind baza pregatirii mele. In paralel am studiat medicina clasica si am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, urmand apoi specializarea in Medicina de Familie tot in Bucuresti. De la inceputul anului 2009 am inceput sa studiez si sa integrez in practica mea Medicina Traditionala Chineza. Inafara de acupunctura am studiat si practicat Reiki si Terapie Craniosacrala. Toate aceste tehnici le aplic in cabinetul meu din Busuresti cu mult succes. Am incercat intotdeauna sa am cei mai buni profesori/maestri din domeniile in care m-am pregatit, si dupa aceea sa fiu demn de a ma fi numarat printre studentii lor. Marea majoritate sunt de talie mondiala, lectori sau profesori nu doar din Bucuresti ci mai ales din afara tarii.

Misiunea mea este de a fi intr-o permanenta dezvoltare personala si profesionala, invatand tot timpul de la acupunctori de talie mondiala si de a pune calitatea tratamentului si experienta pacientului pe primul loc - medicina asa cum ar trebui sa fie! O exerienta pe care o poti avea la indemana in Bucuresti.

In ultimii ani am adaugat misiunii mele dorinta de a instrui si forma pe cei ce vor sa studieze tainele acupuncturii (ambele stiluri), asa cum si eu la randul meu am fost si sunt format de cei mai buni in domeniu. In acest sens am fondat „Bucharest College of Oriental Medicine” (colegiul de medicina orientala Bucuresti), singura scoala din Romania care pune la dispozitie cursuri de acupunctura care corespund standardelor europene sugerate de catre European Traditional Chinese Medicine Association (ETCMA).

 

 

Mentorii mei 

Am avut sansa sa invat fie direct fie prin carti sau cursuri de la urmatorii oameni pe care eu ii consider mentorii mei:

1.     In Acupunctura:

a.     Ian Markham (UK)

b.     Giovanni Maciocia (ITA)

c.     Lonny Jarrett (USA)

d.     John & Angela Hicks (UK)

e.     J.R. Worsley (UK)

f.      Yair Maimon (ISR)

g.     Paul Pitchford (USA)

h.     Debra Betts (NZ)

i.      Yvonne Farrell (USA)

2.     In Terapie Craniosacrala:

a.     Mihaela Gugu (RO)

b.     Diego Maggio (ITA)

c.     Giacomo Leone (ITA)

d.     John Upledger (USA)

3.     In Reiki:

a.     Nela Dinu

b.     Karyn Maria Lombrea

c.     Dragos Argesanu

d.     Bogdan Georgescu

e.     Mihaela Perhinschi

f.      Daniela Cristea


Carti in lucru:

1.     Despre Acupunctura si alte animale... din jungla terapiilor complementare

2.     Acupunctura Spirituala – Notiuni fundamentale

3.     Acupunctura Spirituala – Notiuni avansate

4.     Punctele de Acupunctura si mesajele lor

5.     O Enciclopedie a Punctelor de Acupunctura

 

Viziteaza-mi blogul!

Dr. Octavian Sbarna, Bucuresti