Testimoniale - Pacienti din Bucuresti

"Cand eram la liceu am spus ca nu voi apela niciodata la acupunctura, deoarece am vazut un documentar in care acupunctorul respectiv folosea niste ace foarte groase si foarte lungi. Anii au trecut, problemele de sanatate au inceput sa apara, am incercat diverse metode, dar rezultatele nu apareau. Si mi-am zis ca ar trebui sa incerc totusi si acupunctura. Astfel am ajuns la dl Dr. Octavian Sbarna care, cu profesionalism si daruire, mi-a tratat crizele de migrene si tulburari de ciclu menstrual. Si apropos - acele sunt mici, subtiri si nu dor!"

 Dr. Mihaela Mircea-Perhinschi, Bucuresti"Un medic la sfarsitul carierei (cazul meu) intelege ca abordarea si tratamentul "clasic" vestic este privat de intelegerea profunda a organismului si a energiilor sale. Neinvaziva, acupunctura mi-a scurtat vindecarea unor afectiuni pulmonare grave si mi-a echilibrat energia."


Dr. Anca Micu, Bucuresti"Acupunctura m-a ajutat in primul rand sa imi reevaluez viata si optiunile cam pe toate planurile. Mi-a aratat complexitatea organismului uman si nu numai interconectarea intre toate elementele sale ci si intre oameni, si la nivel superior cu Universul. M-a ajutat in special sa inteleg propria mea contributie la starea de bine pe toate planurile. "


Catalina PascariuBucuresti"Ca pacient, acupunctura mi-a deschis drumul catre intelegerea surselor problemelor si, treptat, spre trezirea "terapeutului interior", care este sistemul natural al organismului de a se vindeca. Consider foarte important rolul terapeutului care te ghideaza in acest parcurs, iar in cazul de fata, al unui terapeut aflat intr-o permanenta cautare, evolutie, dar si o foarte buna colaborare cu alti terapeuti din sfera terapiilor complementare. "

Raluca PaunBucuresti"Ma bucur din plin de existenta acupuncturii, care rezolva problemele organismului in mod neinvaziv, nebruscand organele corpului. Rezultatele bune obtinute ma determina sa cred ca este o alegere foarte buna, iar colaborarea cu dl. Dr. Octavian Sbarna este deosebita. Cu multe multumiri, "


Mariana SoceanuBucuresti"Am venit la acupunctura pentru ca toate metodele de tratament clasice nu au functionatin cazul meu, si am zis sa incerc si asta. Acum regret ca am pierdut cativa ani pana sa ajung aici. Si odata cu acupunctura am decoperit o noua lume!"Dragos AnuteiBucuresti"M-a ajutat foarte mult acupunctura, m-a facut sa fiu relaxata si calma. Cand am venit aici simteam ca nu mai exista sanse pentru problema mea - balbaitul - dar dupa cateva sedinte lucrurile au inceput sa mearga foarte bine si in continuare progresez . "


Andreea ConstantinBucuresti"In urma analizelor medicale "dezastruoase" m-am gandit sa apelez si la o metoda alternativa de tratament. Am urmat un tratament cu acupunctura si in maxim trei luni rezultatele au fost spectaculoase. Am verificat acest lucru prin repetarea analizelor medicale care au confirmat imbunatatirile. De asemenea, acupunctura m-a ajutat sa ma echilibrez atat pe plan fizic cat si psihic. "

Mihai DutaBucuresti"As avea nevoie de 100 de pagini pentru asta: Am vazut vindecari spectaculoase : - simptomele unei viroze care dispar dupa o sedinta - dupa 2 sedinte durerile lombare care nu cedasera la nimic au disparut - durerile de cap cronice, durerile articulare, pe toate le-am tratat cu succes cu acpunctura. Cred ca este cea mai serioasa metoda de medicina alternativa. "

Mariana AnuteiBucuresti"Acupunctura este o terapie minunata, lipsita de efectele secundare ce apar deseori in medicina alopata. Personal, m-a ajutat in intelegerea de sine, m-a ajutat fizic si a ajuns o parte importanta din viata mea. Este o terapie puternica ce are puterea sa vindece orice afectiune fie de natura fizica ori emotionala."


Andrei AldeaBucuresti"Am ajuns sa ma tratez prin intermediul sotului meu care face cursuri de acupunctura. Desi putin sceptica la inceput, mai ales dupa ce auzisem „povestile” spuse de sot referitoare la efectele acupuncturii, nu am fost dezamagita deloc. Acupunctura a realizat ce medicina vestica nu a reusit intr-o perioada mult mai lunga de tratament. Desigur, tainele acupuncturii au fost aplicate de un medic grozav, Octavian, care pe langa faptul ca e un bun profesionist, transmite prietenie si iti da incredere. "

Andreea NiculaBucuresti"Am ajuns la cabinetul d-lui Dr, Octavian Sbarna in urma unei experiente negative cu sistemul medical clasic: problema de sanatate nediagnosticata, dar pentru care mi s-a prescris tratament cu cortizon. Am cautat alte metode de tratament si am ales acupunctura. Aici am gasit explicatii pentru problemele de sanatate aparute (legatura cu alte evenimente din viata), cai de rezolvare (fara efecte secundare) si, in plus, recomandari pentru prevenirea bolilor. Experienta din cabinet este una extrem de placuta. Aici exista cineva care „in sfarsit” te asculta, iti explica, este alaturi de tine si la fiecare sedinta verifica daca lucrurile merg pe calea cea buna. Ma bucur ca am ales acupunctura. M-a ajutat sa inteleg foarte multe lucruri."

Oana StanescuBucuresti
Dr. Octavian Sbarna, Bucuresti