TERAPII ONLINE

Terapia online este PRIVATĂ, SIGURĂ și EFICIENTĂ

PSIHOTERAPIE

poate fi folosită ca metodă de dezvoltare personală, autocunoaştere, optimizarea comunicării interpersonale şi chiar a relaţiilor sexuale și mai ales rezolvarea problemelor emoționale.

ȘAMANISM

este una dintre cele mai vechi si mai răspândite metode de vindecare de pe glob și cu o vechime de mii de ani. Și cu toate acestea mai actuală poate decât oricând.

TAROT

este cunoscut ca un mijloc de divinaţie, iar simbolurile sale sunt cheia către psihic şi trezirea conştiinţei. Această ştiinţă ezoterică oferă o precizie analitică a figurilor şi numelor.

Un terapeut vindecă uneori, alină adesea, dar mângâie întotdeauna.​

Am început să studiez și să practic stilul Constituțional al Celor Cinci Elemente în 1999, în Anglia, sub ghidarea unui maestru acupunctor în acest stil.
În paralel am studiat medicina la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ‘Carol Davila’ din București, urmând specializarea în Medicină de Familie.
De la începutul anului 2009 am început să studieze și să integreze în practica sa și Medicina Tradițională Chineză.
In complementarea acupuncturii a studiat: Reiki, Terapie Craniosacrală, Feng Shui, BaZi, psihoterapie integrativă, șamanism și altele. Toate acestea sunt integrate atunci și acolo unde este nevoie.​
Dr. Octavian Sbârnă​
Terapeut

AI ȘANSA SĂ ÎȚI SCHIMBI VIAȚA!