Evenimente

Acupunctura și astrologie chineza (BaZi)

De ce funcționează acupunctura diferit la oameni? Și dacă toți membrii familiei mele au aceleași obiceiuri, de ce doar unii se îmbolnăvesc si alții nu?

De ce unii fac față mai bine stresului și efortului și alții au nevoie de mult mai multe resurse pentru a-și desfășura activitățile de rutină?

Răspunsul la aceste întrebări și multe altele este că oamenii sunt indivizi diferiți din punct de vedere energetic și în afară de factorii cunoscuți nouă în mod obișnuit, medicina tradițională chineză ia în calcul și factorul timp.

Momentul în care un om se află are și el o configurație energetică. La fel și momentul în care se naște, în care inițiază diverse acțiuni sau ia anumite decizii. Iar această configurație își pune amprenta pe toate nivelurile și structurile energetice pe care le guvernează. În metafizica chineză, arta de a studia și folosi aceste informații se numește BaZi.

BaZi oferă detalii despre resursele individului, probabilitatea apariției unor circumstanțe anume, modul în care înțelege lumea, riscurile cele mai mari, trăsăturile principale și multe, multe altele. De toate aceste informații se folosește acupunctura pentru a spori efectele tratamentelor, a preveni apariția unor dezechilibre grave, a adapta ritmul și direcția tratamentelor fiecărui pacient care dorește să obțină o vindecare profundă sau o sănătate înfloritoare.

Vino alături de noi să afli mai multe despre tine și calea ta spre starea de bine, pace și împlinire folosindu-te de instrumente care până de curând erau accesibile doar împăraților!

Evenimentul este prezentat de terapeutul acupunctor Octavian Sbârnă și intrarea este liberă în limita locurilor disponibile (este necesară înscriere).

Pentru înscriere vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat sau în cadrul evenimentului cu un număr de telefon și o adresă de email.

Vino alături de noi la acest seminar gratuit care va avea loc în data de 30 octombrie, marți, orele 19.00 – 21.00.

Rezervă-ți locul acum completând formularul de mai jos!

Error: Contact form not found.

Te așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *