Evenimente

Acupunctura și copilul interior

Cu toții avem în noi o parte de copil, o parte inocentă, care este responsabilă de creativitatea noastră, de bucuria noastră simplă, de candoarea noastră, fără motiv, de abilitatea noastră de a ne juca si a descoperi prin joacă lumea.

Acestea se întâmplă însă doar când acest copil interior este sănătos.

De multe ori avem în noi, însă, un copil rănit, care se simte abandonat, sau dezamăgit, sau uneori chiar furios. De multe ori viață noastră de adult este deviată si afectată de copilul nostru interior, cum ar fi de exemplu în relațiile intime, când noi credem că ne raportăm la partenerul sau partenera noastră ca adult, dar de fapt am ales cu subconștientul, si anume prin prisma copilului interior care de fapt își caută un părinte în celălalt.

Părinte pe care să îl iubească si de la care să simtă iubirea, sau părinte cu care să repete același scenariu din propria copilărie, si în care eventual să își pedepsească părintele (a înțelege aici partenerul în rolul părintelui) pentru greșelile percepute pe care părintele real le-a făcut.

De multe ori ne compromitem astfel relațiile intime deoarece în loc să ne raportăm la persoana reală din viața noastră, ne raportăm de fapt la proiecțiile noastre pe el.

Alt exemplu poate fi la slujbă, în care în loc să ne raportăm la colegi sau la șefi din poziția de adult, putem intra fără să realizăm în postura de copil nesigur, căruia nu i-a fost oferită suficientă validare, si din acest motiv ne putem simți anxioși si nesiguri, simțind că ne copleșește câteodată atmosfera de la birou sau comportamentul celorlalți, si noi nu putem să le punem limite adecvate.

Vino alături de noi în data de 12 iunie , miercuri, orele 19-21 și hai să explorăm împreună cum ne poate ajuta acupunctura să vindecăm acest copil interior, si astfel să avem relații mai armonioase, mai împlinitoare, mai mult curaj și mai multă stimă de sine, și nu în ultimul rând, să ne redescoperim creativitatea și plăcerea de a ne juca și a ne bucura de lucrurile simple din viață!

Eveniment GRATUIT!

Pentru înscriere vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat cu un număr de telefon și o adresă de email.

Mail: bcoom.media@gmail.com

Telefon: 0769.298.091 (marti-vineri 8.30-19.00)

Nu ai nimic de pierdut ci numai de caștigat. Locuri limitate!

Menționați numele evenimentului.

Error: Contact form not found.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *