Evenimente

Acupunctură și Feng-Shui – 25 septembrie 2018

Eveniment GRATUIT !

Pentru înscriere vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat sau în cadrul evenimentului cu un număr de telefon și o adresă de email.

Întâmpini probleme în relații și în comunicarea cu ceilalți? Te lupți cu anxietatea, depresia sau confuzia? Te chinui să obții o promovare la job sau vrei să îți mărești veniturile și nu reușești? Te lovești de aceleași și aceleași obstacole în viața și ai vrea sa scapi de ele?

Vino sa afli cum Acupunctura și Feng Shui te pot ajuta să rezolvi toate acestea și să îți duci viața la următorul nivel! Și tu meriți să fii fericit și împlinit!

Acupunctura te poate ajuta în transformarea interioară, în a depăși blocajele emoționale și în manifestarea potențialului tău, iar Feng Shui te poate ajuta în a-ți armoniza relațiile, a-ți aduce mai multe oportunități financiare si a te ajuta să îți recapeți sănătatea.

Vino să afli cum aceste doua arte orientale vechi de mii de ani te pot ajuta să aduci în viața ta acel punct de cotitură pe care îl aștepți de atâta vreme!

Acupunctura este unul dintre cele mai vechi sisteme medicale de pe pământ, cu experiență de peste 2500 ani și datorită abordării holistice ea poate veni cu soluții noi, aducând în discuție și alte niveluri de înțelegere si abordare decât diagnosticul la nivel fizic.

Feng Shui este arta străveche de a înțelege și folosi curgerea energiei în relație cu locuința. Până nu demult, această artă era rezervată folosinței familiei regale chineze, care a vrut să păstreze secretul puterii ei.

Practic, Feng Shui constă într-o serie de măsurători, evaluări și calcule făcute de un specialist, cu scopul de a determina zonele cu energie benefică ce pot fi folosite pentru locatari. Calculele sunt specifice pentru mediul exterior, locuință, locatari, perioadă și pentru interacțiunea dintre ele. Energia canalizată poate fi folosită pentru vindecarea unor afecțiuni, ameliorarea relațiilor, prosperitate, pe scurt pentru îmbunătățirea acelui aspect important sau necesar pentru client/pacient.

Prezinta terapeut acupunctor Octavian Sbarna.

Vino alături de noi la acest seminar gratuit care va avea loc în data de 25 septembrie, marți, orele 19.00 – 21.00.

Te așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *