Uncategorized

Analiza Feng Shui a locuințelor lui Donald Trump

Donald Trump este omul contrastelor. Cel mai important este contrastul atât de mare dintre o lipsă de abilități dureros de evidentă și un succes incredibil și răsunător, atât în afaceri, cât și în politică. Donald Trump este un personaj absolut spectaculos, spumos, intrigant pana la ridicol, bârfit, mereu în centrul atenției. Este un red flag ambulant, ceea ce face ca succesul său să fie total contraintuitiv.

Fiind în lumea aceasta a metafizicii chineze și a Feng Shuiului știu, văd și înțeleg ce înseamnă oportunități venite din exterior. Îmi este foarte clar că mare parte din succesul pe alocuri nejustificat al lui Donald Trump se datorează Feng Shui. Urmăresc fenomenul de ani de zile și, de-a lungul timpului, am făcut diverse analize Feng Shui pe locuințele lui Donald Trump, în special pe cea de la Mar-a-Lago și pe cea din New York, Trump Tower.

Un scurt istoric al relației lui Donald Trump si Feng Shui arată faptul că acesta are consultanți de Feng Shui din anii ‘80. Începând din 1995 însă, Trump i-a angajat pe Pun-Yin, o recunoscută consultantă Feng Shui și pe tatăl ei, pentru a evalua energia proiectului său de dezvoltare Int’l Hotel & Tower și pentru a face modificările necesare designului acestuia. Trump făcea atunci o mișcare calculată de a accesa piața în plină dezvoltare a investitorilor internaționali din China și Hong Kong. Pentru astfel de clienți respectați, o clădire lipsită de Feng Shui ar fi putut fi un dealbreaker.

Renumitul dezvoltator imobiliar și-a pus bazele în Pun-Yin, aflată la începutul carierei, iar Trump a investit 230 de milioane de dolari în renovarea clădirii. Când Pun-Yin a văzut Trump Int’l Hotel & Tower, energia era atât de rea, încât a insistat să se facă totul exact după specificațiile ei. A cerut echipei lui Trump să îi urmeze în detaliu indicațiile. Să menționăm că suma uriașă investită de Trump spune mult despre abilitățile consultanților Feng Shui, cât și despre încrederea pe care a avut-o în aceștia.

Să menționăm, de asemenea, că Trump a făcut această investiție în ciuda convingerilor lui personale legate de China, pe care a acuzat-o adesea de „cel mai mare furt din istoria lumii” și pe care o acuză perpetuu că își manipulează moneda. Cu toate acestea, Trump și-a făcut temele temeinic și a valorificat potențiala oportunitate de investiții pe care o reprezintă China.

Astăzi, unele dintre cele mai emblematice caracteristici ale Trump International Hotel and Tower sunt rezultatul sfaturilor oferite de Pun-Yin la acea vreme. Globul metalic care se află în fața clădirii a fost destinat să devieze energia negativă produsă de traficul care se apropie din Columbus Circle. Iar exteriorul sticlos de culoarea ceaiului al turnului, care reflectă cerul din jur absoarbe energia negativă cauzată de balansul vântului asupra clădirii. Pun-Yin a insistat, de asemenea, ca intrarea clădirii să fie orientată spre Central Park, pe care ea îl numește „balaurul verde al orașului New York”, în loc de orientarea sa inițială, care era orientată spre Columbus Circle.

Mar-a-Lago este o altă reședință a lui Trump, care vede apă în toate părțile. Are spatele la ocean și are fața la un canal. Am făcut o analiză detaliată a structurii casei și mi s-a confirmat încă o dată că nu toată apa este benefică. Apa, in general, aduce mari oportunități financiare, abundență. Apa însă, după cum se va vedea din acest articol, poate și să strice relații, în funcție de unde este poziționată. Faptul că reședința lui Donald Trump de la Mar-a-Lago este aproape de ocean nu contribuie în mod pozitiv la Feng Shui-ul casei. Apa cu valuri care se agită, suprafața apei care este mai tot timpul spartă de curenți, imensitatea suprafeței de apă duc foarte mult în jos tot ce înseamnă liniște, tihnă și relații stabile. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este că toate acestea sunt poziționate pe spatele casei, iar pe spatele casei ideal ar fi să avem zonă solidă, stabilă, de încredere. Această stabilitate se traduce în stabilitate familială relațională, în tihnă, în liniște. Ajungi acolo, Acasă și găsești pace, relaxare. Or noi știm că Donald Trump nu are așa ceva. Știm că toate relațiile lui sunt tumultoase, fie ele relații personale sau profesionale. În același timp însă, în aceeași structură energetică, el are câteva elemente foarte stabile și pozitive, care contrabalansează și justifică alegerea lui de a locui acolo: apa care este pe fațadă, adică latura care primește cea mai multă energie, are o piscină enormă, care amplifică și mai tare ceea ce este deja la 200 m distanța – foarte mare volum de energie și prosperitate, dar care pică pe sectorul bârfelor.

Acesta este exemplul clasic că un factor negativ nu este întotdeauna exclusiv negativ. Sectorul bârfelor este în mod clasic unul negativ și nu este plăcut să se bârfească despre noi. Cel puțin tradițional, pe vremea chinezilor antici, “să te știe lumea”, să fii în centrul atenției, a controverselor, nu era un lucru dezirabil. Fast forward însă în anul 2023… SURPRIZĂ! – nu contează publicitatea negativă. Nu există așa ceva. Există doar nivel de atenție îndreptat asupra noastră si a business-ului nostru sau nu.

Foarte multă apă pe zona de bârfe nu face decât să ofere oportunități acestui personaj de succes, influență și un profil mai înalt, mai vizibil pe toate planurile. Iar toate acestea se traduc prin abundență, posibilități nelimitate, bani, putere.

Este evident astfel cum se traduce succesul din Feng Shui în cazul lui Donald Trump: în ciuda părților negative, într-o viață tumultoasă, dar prosperă. Și încă un element, în aceeași structură, dar de data asta un element pozitiv al proprietății lui Donald Trump din Mar-a-Lago: structura energetică a Feng Shui-ului are un sector foarte bine reprezentat, foarte puternic al oamenilor de ajutor, al susținătorilor, al sponsorilor. Și, din nou, știm, este o informație publică faptul că Donald Trump are în permanență persoane influente la care poate apela și cărora le poate cere susținere și care să îl scoată basma curată din tot felul de situații critice.

Dacă îți dorești o analiză Feng Shui a locuinței tale, te așteptăm cu un telefon la 0769.298.091 sau pe email la contact@acupunctor.ro. Aici afli cum lucrăm, care sunt beneficiile unei analize Feng Shui și multe alte detalii: https://acupunctor.ro/feng-shui/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *