Evenimente

Atelier – Constelații familiale – 27 ianuarie

Shen Center of Oriental Medicine vă invită să participați la atelierul nostru de Constelații familiale.

Scurt istoric

Terapia sistemica a constelațiilor familiale a fost creata de Bert Hellinger (psihoterapeut și fost preot misionar în Africa), considerata a fi o terapie ce intervine in rezolvarea unor experiențe dificile pe care le trăim în prezent, dar care au rădăcini în evenimentele traumatizante din trecutul nostru sau al familiei din care facem parte.

Metoda a fost introdusa în Anglia, în rețeaua de gestaltterapie, în anul 1994. Din 1996, metoda a continuat sa se extindă devenind una din metodele cele mai eficiente de terapie cunoscute, cu efecte în timp scurt nu doar asupra celor ce lucrează și a sistemului familial din care fac parte, cât și asupra reprezentanților grupului.

În prezent, metoda constelației familiale este răspândită pe toate continentele și în toate tarile având aplicare deja pe domenii specifice.

Cum se procedează:

Se aleg reprezentanți pentru oamenii, bolile, problemele din viata unui om și se urmărește echilibrarea „constelației „ de către persoanele și conceptele din viata omului respectiv prin interacțiunea cu reprezentanții aleși.

Reprezinta o forma de terapie foarte intensa și puternica.

Ce se poate vindeca folosind metoda constelațiilor familiale:

Probleme legate de trup:

Suferința unei boli de orice natura (disfuncționalități și tulburări organice, boli ale aparatului cardio-respirator, intervenții chirurgicale cu consecințe postoperatorii, probleme ale aparatului locomotor, infertilitate, nașteri premature, avorturi spontane, pierderea unui organ, etc)

Probleme legate de suflet:

Divorțul sau iminența divorțului, conflicte în familie, probleme în viața sentimentală, probleme în rolul de părinte, dificultăți în gestionarea unei pierderi (doliu, infertilitate, pierderea unui loc de munca, a prestigiului social), dificultatea de a reuși în profesie, falimente repetate și eșec în afaceri, tendințe autodistructive (adicții și tipare comportamentale negative repetitive), sentimentul neîmplinirii personale, singurătatea în doi, teama de a fi tu însuți, teama de a depăși barierele spre țintele propuse, teama de ceilalți, dificultatea de a mă regăsi, de a-mi urma potențialul, vocația, etc.

Data atelierului este 27 Ianuarie 2019 (Duminică) între orele 9.00-18.00.

Facilitatorul seminarului este Octavian Sbârnă, terapeut și acupunctor cu experiența vastă în domeniu.

Costul:

– Pentru cei care își lucrează propria constelație – 350 lei

– Pentru cei care participă în constelațiile celorlalți sau ca simpli observatori – 300 lei

Pentru rezervarea locului se achita 100 lei. Se pot aduce in numerar la locație sau prin transfer bancar.

Dacă nu se mai poate ajunge la eveniment avansul este nereturnabil,excepție făcând cazurile excepționale.

Detalii la numărul 0769298091 sau pe mail: bcoom.media@gmail.com

Locuri limitate.

Rezervă-ți locul acum completând formularul de mai jos!

Error: Contact form not found.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *