Evenimente

Atelier – Constelații familiale – 23 septembrie 2018

Bucharest College of Oriental Medicine va invita sa participati la atelierul nostru de Constelatii familiale.

Scurt istoric

Terapia sistemica a constelatiilor familiale a fost creata de Bert Hellinger (psihoterapeut si fost preot misionar in Africa), considerata a fi o terapie ce intervine in rezolvarea unor experiente dificile pe care le traim in prezent, dar care au radacini in evenimentele traumatizante din trecutul nostru sau al familiei din care facem parte.

Metoda a fost introdusa in Anglia, in reteaua de gestaltterapie, in anul 1994. Din 1996, metoda a continuat sa se extinda devenind una din metodele cele mai eficiente de terapie cunoscute, cu efecte in timp scurt nu doar asupra celor ce lucreaza si a sistemului familial din care fac parte, cat si asupra reprezentantilor grupului.

In prezent, metoda constelatiei familiale este raspandita pe toate continentele si in toate tarile avand aplicare deja pe domenii specifice.

Cum se procedeaza:

Se aleg reprezentanti pentru oamenii, bolile, problemele din viata unui om si se urmareste echilibrarea „constelatiei „ de catre persoanele si conceptele din viata omului respectiv prin interactiunea cu reprezentantii alesi.

Reprezinta o forma de terapie foarte intensa si puternica.

Ce se poate vindeca folosind metoda constelatiilor familiale:

Probleme legate de trup:

Suferinta unei boli de orice natura (disfunctionalitati si tulburari organice, boli ale aparatului cardio-respirator, interventii chirurgicale cu consecinte postoperatorii, probleme ale aparatului locomotor, infertilitate, nasteri premature, avorturi spontane, pierderea unui organ, etc)

Probleme legate de suflet:

Divortul sau iminenta divortului, conflicte in familie, probleme in viata sentimentala, probleme in rolul de parinte, dificultati in gestionarea unei pierderi (doliu, infertilitate, pierderea unui loc de munca, a prestigiului social), dificultatea de a reusi in profesie, falimente repetate si esec in afaceri, tendinte autodistructive (adictii si tipare comportamentale negative repetitive), sentimentul neimplinirii personale, singuratatea in doi, teama de a fi tu insuti, teama de a depasi barierele spre tintele propuse, teama de ceilalti, dificultatea de a ma regasi, de a-mi urma potentialul, vocatia, etc.

Data atelierului este 23 Septembrie 2018 (Duminica) intre orele 9.00-18.00.

Facilitatorul seminarului este Octavian Sbarna, terapeut si acupunctor cu experienta vasta in domeniu.

Costul:
– Pentru cei care isi lucreaza propria constelație – 200 lei

– Pentru cei care participă in constelatiile celorlalti sau ca simpli observatori – 150 lei

Pentru rezervarea locului se achita 100 lei. Se pot aduce in numerar la locatie sau prin transfer bancar.

Daca nu se mai poate ajunge la eveniment avansul este nereturnabil,exceptie facand cazurile exceptionale.

Detalii la numărul 0769.298.091 sau pe mail: bcoom.media@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *