Evenimente

Atelier Constelatii Samanice – 27 martie 2021

Costul:

  • Pentru cei care doresc sa isi lucreze propriile constelatii – 300 lei
  • Pentru cei care participă în constelațiile celorlalți sau ca simpli observatori – 250 lei

Dragii mei, am o serie de intrebari pentru voi:
Aveti dureri fie ele fizice sau emotionale?
Va ganditi des ce sa faceti sa va fie mai bine?


Va intrebati oare, de ce in viata voastra se intampla lucruri a caror sursa nu va este clara si nu stiti cum sa le rezolvati?Am o solutie pt voi 🙂 CONSTELATIILE SAMANICE!

Aceasta tehnica face bypass-ul partii constiente si ajunge direct la suflet, eliberand si armonizand fiinta umana cu campurile ei energetice. Majoritatea dintre noi, am fost obisnuiti sa luptam din greu si sa ne chinuim chiar fizic in procesul de vindecare si eliberare a greutatilor si traumelor din trecut.

Dar frumusetea acestei tehnici este ca vine si ne arata ca aceste lucrurile se pot face si altfel …. cu blandete si finete, iubire si armonie.Atunci cand cineva isi doreste cu adevarat schimbarea, accepta mult mai usor si mai repede modificarile care vin in minte, corp si suflet.

Vrand cu adevarat sa te schimbi la un nivel profund, aceasta terapie iti ofera uneltele necesare sa iti poti crea singur o curgere sanatoasa a energiei ( si sa nu lupti contra ei).Noi suntem singurii care alegem calea usoara sau cea dureroasa.In mana noastra sta schimbarea.Va invit sa incercati aceasta terapie de grup subtila si sa va creati propria armonie asa cum este benefic pentru voi.


Sa aveti vitalitate si energie zilnic, sa nu mai suferiti si sa va doara, sa puteti sa va bucurati de momentele frumoase cu cei dragi sau sa savurati deplin momentele in care sunnteti doar cu voi insiva, fara sa va zboare prin cap sute de idei si de ganduri ca nu sunteti suficienti sau ca lucrurile nu stau asa cum va doriti. Sa fiti in acord cu o structura sanatoasa a corpului, a mintii, a sufletului si a spiritului.

📅 Data atelierului este 27 Martie 2021 (Sambata) intre orele 9.00-18.00.

Facilitatorul seminarului este Andreea Nicolae, terapeut cu experiența vastă în domeniu.https://acupunctor.ro/⚠ Costul:
☑– Pentru cei care doresc sa isi lucreze propriile constelatii – 300 lei
☑– Pentru cei care participă în constelațiile celorlalți si nu isi lucreaza tema personala – 250 leiDetalii la numărul 0769.298.091 sau pe mail: contact@acupunctor.ro sau andreeanicolaeart@gmail.com

Locuri limitate!

Rezervă-ți locul acum completând formularul de mai jos!

Error: Contact form not found.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *