Evenimente

Atelier Constelatii Samanice

Costul:

  • Pentru cei care doresc sa isi lucreze propriile constelatii – 300 lei
  • Pentru cei care participă în constelațiile celorlalți sau ca simpli observatori – 250 lei

Dragii mei,

Asa cum am promis acum ceva timp, am revenit cu aer proaspat si NOUTATI.

In acest timp cat am lipsit am facut o calatorie profunda in interiorul meu si cu ajutorul aceste introspectii am stabilit o conexiune mai puternica si mai profunda cu intuitia si darurile mele.

Astfel am adus informatii noi pe care vreau sa le impartasesc cu voi si care sper sa va dea puterea sa aduceti mai usor in voi bucuria, armonia si echilibrul.

In acest timp de absenta am perfectionat o terapie de armonizare si echilibrare, in grup, care imbina Constelatiile familiale cu Samanismul , numita CONSTELATII SAMANICE.

Ma gandesc la faptul ca nu cred ca existe om care sa nu fii avut sau suferit macar o data in viata de vreo afectiune. De la planul emotional la planul fizic, spectrul de afectiuni este atat de larg ca nu il putem cuprinde:

–> de la planul afectiv/emotional cu anxietate, depresie si atacuri de panica
–> la planul fizic cu banalele dureri de cap sau de spatela pana la afectiuni grave ale corpului, cancer, diabet, scleroza in placi s.a.m.d. .

Toate acestea se pot aborda in acesta terapie.

Acesta tehnica face bypass-ul partii constiente si ajunge direct la suflet, eliberand si armonizand fiinta umana cu campurile ei energetice.

Majoritatea dintre noi, am fost obisnuiti sa luptam din greu si sa ne chinuim chiar fizic in procesul de vindecare si eliberare a greutatilor si traumelor din trecut.

Dar frumusetea acestei tehnici este ca vine si ne arata ca aceste lucrurile se pot face si altfel …. cu blandete si finete, iubire si armonie.

Atunci cand cineva isi doreste cu adevarat schimbarea, accepta mult mai usor si mai repede modificarile care vin in minte, corp si suflet.

Vrand cu adevarat sa te schimbi la un nivel profund, aceasta terapie iti ofera uneltele necesare sa iti poti crea singur o curgere sanatoasa a energiei ( si sa nu lupti contra ei).

Noi suntem singurii care alegem calea usoara sau cea dureroasa.

In mana noastra sta schimbarea.

Va invit sa incercati aceasta terapie de grup subtila si sa va creati propria armonie asa cum este benefic pentru voi.

Sa aveti vitalitate si energie zilnic, sa nu mai suferiti si sa va doara, sa puteti sa va bucurati de momentele frumoase cu cei dragi sau sa savurati deplin momentele in care sunnteti doar cu voi insiva, fara sa va zboare prin cap sute de idei si de ganduri ca nu sunteti suficienti sau ca lucrurile nu stau asa cum va doriti.

Sa fiti in acord cu o structura sanatoasa a corpului, a mintii, a sufletului si a spiritului.

Data atelierului este 27 Februarie 2021 (Sambata) intre orele 9.00-18.00.

Facilitatorul seminarului este Andreea Nicolae, terapeut cu experiența vastă în domeniu.

Detalii la numărul 0769298091 sau pe mail: contact@acupunctor.ro

Vă așteptăm !

 

Locuri limitate!

Rezervă-ți locul acum completând formularul de mai jos!

Error: Contact form not found.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *