Evenimente

Călătorie inițiatică: Diagnosticul în acupunctură – Episod 2

Am fost la spital și mi-au spus că am pneumonie. Aveți tratament de pneumonie? Sau de ulcer? Sau de depresie? Sau de colon iritabil? Sau de leucemie? Sau de cancer?

Răspunsul la toate aceste întrebări este da. Dar nu. Adică există tratament pentru problemele acestea, dar diagnosticul, cauzele, mecanismele și procesele din spatele problemelor sunt foarte diferite.

În acupunctură, terapeutul face o anamneză proprie, după alte elemente și criterii. Diagnosticul din medicina vestică poate fi uneori util, dar nu va fi niciodată tratat ca atare în medicina chineza.

Intrarea este libera, locurile sunt limitate!

Înscrierile se fac prin mesaj cu numele, email-ul sau numărul de telefon pentru rezervarea locului în sala.

Cele două sisteme de medicină diferă în cea mai mare parte, operează cu concepte și elemente proprii fiecăruia dintre ele. De exemplu, în medicina tradițională chineză, operăm cu elemente ca: umezeală, yang, vânt, frig, exces, flegmă, stagnare, invazie, preferința pentru un gust anume, senzația de picioare neliniștite, ceas chinezesc și multe altele.

Vino să afli ce informații sunt utile, ce înseamnă diagnosticul în acupunctură și mecanismele din spatele lor! Fă încă un pas înspre vindecarea ta sau înspre o perspectivă nouă si revelatoare!

Participarea la acest eveniment este gratuită, așa că profită de ocazie să afli mai multe!

Prezintă terapeut acupunctor Octavian Sbârnă.

Vino alături de noi la acest seminar gratuit care va avea loc în data de 31 octombrie, miercuri, orele 18.30-20.30.

Rezervă-ți locul acum completând formularul de mai jos!

Error: Contact form not found.

Te așteptăm!
www.acupunctor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *