Evenimente

Călătorie inițiatică: Puncte și Meridiane – Episod 3

Dacă ai fost alături de noi pana acum, știi deja despre magia celor 5 elemente și cum le diagnosticam. Dar ce știm despre meridianele și punctele de acupunctura?

Fiecărui element ii corespund câte doua meridiane energetice, cu excepția Focului care are 4 meridiane. Ce fac însă aceste meridiane, cum ne folosim de ele, și cum le accesam?

De asemenea, odată ce am înțeles pe ce meridiane vrem sa acționăm, cum știm care din zecile de puncte de pe fiecare meridian are nevoie sa fie activat pentru a aduce rezolvarea simptomelor fizice, sau mai mult echilibru emoțional?

Vom explora cum fiecare meridian zice o poveste, fiecare meridian este o călătorie inițiatica în cadrul elementului din care face parte, și ne ajută sa evoluam, să căpătăm noi perspective și sa ne vindecam bagajele emoționale pe care le-am purtat cu noi o viata întreaga.

Pe fiecare meridian, fiecare punct de acupunctura este o etapa din aceasta călătorie inițiatică. Alegerea punctelor este arta de a identifica exact unde este blocajul și respectiv lecția fiecărui pacient.

Vom afla cum punctele de acupunctura pot trata nu doar la nivel fizic, ci și la nivel emoțional și spiritual.

Vino să faci împreună cu noi un pas către o lume fascinantă, o lume a vindecării și perspectivelor noi!

Prezintă terapeut acupunctor Octavian Sbârnă.

Vino alături de noi la acest seminar gratuit care va avea loc în data de 6 noiembrie, marți, orele 19.00-21.00.

Rezervă-ți locul acum completând formularul de mai jos!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Te așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *