Evenimente

Căldura emoțională în Acupunctură și Astrologia Chineză

Eveniment Gratuit!
Cu toții avem nevoie de validare și caldura emoțională.
📌 Acesta este un subiect pentru unii mai delicat decât pentru alții deoarece nevoile noastre nu sunt identice.
Unele persoane au mai multa nevoie de validare și caldura emoțională, în timp ce pentru alte persoane aceasta nevoie nici nu reprezintă o prioritate.
📌 Metafizica chineza înțelege acest concept prin echilibrul elementului foc în harta astrologică dar și la nivel fizic. Persoanele cu un element foc deficitar sau în exces vor manifesta dezechilibre emoționale, fizice, mentale și spirituale.
✅In timp ce astrologia chineza vine cu înțelegerea acestei probleme, acupunctura vine cu soluția, oferind tratamente pentru echilibrarea elementelor din harta astrologică dar și echilibrarea fizica și emoțională ca urmare a unui dezechilibru al elementelor.
📅 Vino alături de noi în data de 26.10.2022, miercuri, orele 18:30 și hai să explorăm împreună cum ne poate ajuta acupunctura și astrologia chineza să tratam, echilibram și integram probleme care pornesc din nevoia de validare și caldura emoțională.
Intrarea este libera!
Adresa: Strada Galileea nr. 27, Bucuresti, Sector 1 (zona Blvd. Expozitiei)
‼Data seminarului este 26 Octombrie 2022 intre orele 18:30 – 20:30.
‼Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati printr-un mesaj la bcoom.media@gmail.com, la numarul de telefon: 0769.298.091 sau un mesaj catre pagina noastra.
Centrul Shen de Medicina Orientala

    Related Posts

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *