Evenimente

Ce este cu adevarat Feng Shui?

Te-ai întrebat vreodată ce este cu adevărat arta Feng Shui?
📌Mulți din cei care au auzit acest termen il atribuie micilor decorațiuni tipice chinezeștii. Poate că ai văzut diverse statuete, care promit că aduc noroc, iubire, bani sau prosperitate. Poate că ai auzit de despre oglinzi Feng Shui, despre bambuși sau cum să îți colorezi casa pentru un Feng Shui bun.
📌În realitate, Feng Shui nu este despre obiecte sau decorațiuni interioare, ci este despre case și oameni. Energia Feng Shui există în fiecare casă, chiar dacă alegem sa ne preocupam de el sau nu.
📌Există foarte multe mituri care circulă despre cum funcționează Feng Shui, care ne pot lăsa o impresie greșită despre puterea acestui instrument.
Feng Shui este o știința logică, pragmatică, demonstrată, cu o putere imensă. Oricine poate alege să se folosească de această artă și, cu ajutorul ei, poate să aducă în viața proprie și a altora mai multă prosperitate, abundența si armonie. Feng Shui funcționează, chiar dacă tu crezi în el sau nu.
📌Te invit la un seminar GRATUIT in care vom clarifica ce este cu adevărat Feng Shui, în care vom demonta miturile, în care vom înțelege de ce au apărut, care este explicația lor si de ce nu funcționează. Mai mult decât atât, vom învăța care sunt principiile reale, care sunt mecanismele generale și cel mai important, cum putem să ne îmbunătățim viața, folosindu-ne de Feng Shui.
📌Feng Shui înseamnă Vânt și Apă și nu are legătură cu decorațiunile interioare. Această parte a metafizicii chineze este defapt analiza energiei stocate în interiorul casei și abordează modul în care este influențată viața.
📌Știai că Feng Shui lucrează în principal cu energia munților și a apelor? Ca energia exterioară se așează în case în 8 sectoare diferite, peste care se suprapun stele zburătoare și care formează diverse combinații? Știai ca fiecare din noi are și sectoarele proprii de prosperitate, de relații, de sănătate și că acestea se îmbină cu energia casei? Pe deasupra, elementul cel mai important în Feng Shui este OMUL. Activitatea pe care o desfășurăm în mediul casei este infuzat de energia sectorului respectiv.
👉Acestea sunt doar câteva din principiile pe care le vom discuta în data de 2 noiembrie 2022, ora 18:30, unde vom intră în această lume fascinantă a legilor după care ne influențează energia unei locuințe.
👉Te invitam la un seminar GRATUIT în care vom demola miturile despre Feng Shui, în care vom învață ce este cu adevărat și cum îl putem folosi în beneficiul nostru.
‼Intrarea este libera!
‼Adresa: Strada Galileea nr. 27, Bucuresti, Sector 1 (zona Blvd. Expozitiei)
‼📅Data seminarului este 2 Noiembrie 2022, intre orele 18:30 – 20:30.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati printr-un mesaj la bcoom.media@gmail.com, la numarul de telefon: 0769.298.091 sau un mesaj catre pagina noastra.
Centrul Shen de Medicina Orientala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *