Povestea vietii mele a inceput sa se impleteasca cu metafizica Chineza inca de la varste fragede, cand, impins de provocarile vietii, provocari pentru care medicina vestica imi oferea o solutie limitata, am decis sa caut stiinte, oameni si terapii capabile de intelegeri si raspunsuri mult mai profunde.

Din momentul in care m-am asezat pentru prima oara in scaunul de pacient, in cabinetul de acupunctura, pana in momentul in care am decis sa imi dedic viata metafizicii chineze, au trecut doar 2 luni. 8 sedinte de acupunctura au fost destule sa inteleg puterea, profunzimea si frumusetea acestei arte stravechi. Din acel moment am continuat ca pacient, dar si ca student si cativa ani mai tarziu am adaugat in viata mea si rolul de terapeut acupunctor. Am adaugat si cunostinte din psihologie, din psihoterapie, reiki, samanism, dar si multe altele, pe care acum le folosesc atunci cand stau pe scaunul de terapeut.

Acest scaun am simtit ca mi se potriveste ca un costum facut la comanda. Este un scaun unic, este un scaun care nu numai ca mi-a schimbat viata, dar i-a si dat sens. In semn de recunostinta catre univers pentru ca mi-a scos in cale “jobul” pe care il am de atatia ani, am promis si mi-am promis ca nu ma voi opri niciodata din invatat, din a perfectiona aceasta taina, totul pentru a putea fi un ghid cat mai pregatit pentru oricine se va aseza in fata mea in scaunul de pacient/client.

Din momentul in care vei pasi pentru prima oara in cabinet, vei gasi un spatiu in care cultivam siguranta, un spatiu in care tu sa poti sa fii vulnerabil, un spatiu in care impreuna putem accesa locurile necesare din trecut, din inconstientul sau din corpul tau. Eu iti voi fi ghid, eu imi voi folosi toate cunostintele pentru a te insoti pe drumul tau. Nu te voi impinge sa mergi acolo unde simti ca e poate prea dureros, acolo unde poate pur si simplu nu iti doresti, dar ma voi asigura ca vei avea toate resursele necesare pentru a putea pasi intr-acolo, atunci cand simti ca este timpul.

Numele meu este Andrei Coman si iti pot fi ghid de incredere pe drumul catre rezolvarea oricarei provocari pe care viata ti-a scos-o in cale, asa cum si eu am fost ghidat la randul meu.