Evenimente

Depresia – zâmbind din nou cu ajutorul acupuncturii

Eveniment GRATUIT !

Am avut multe mesaje din partea celor ce ne urmăresc astfel revenim cu acest eveniment care sperăm să ajute!

Pentru inscriere va rugam sa ne lasati un mesaj in privat la bcoom.media@gmail.com sau in cadrul evenimentului cu un numar de telefon si o adresa de email.

Acupunctura in Orientul Antic era gandita in primul rand ca un sistem de preventie. Asta deoarece este mult mai simplu sa previi decat sa tratezi, iar in acupunctura poti decela dezechilibre energetice inainte ca acestea sa se transforme intr-o problema de sanatate. Eliminarea acestor dezechilibre va rezulta intr-o stare de bine interioara pentru tine.

Acest seminar se va concentra pe tratarea depresiei, numită si boala secolului 21. Astfel vom explora impreuna modalitatile prin care acupunctura poate ajuta oamenii care se confrunta cu depresia, sa ajunga la radacina ei si incet, incet sa isi gaseasca calea catre o viata mai buna si mai fericita.

Vom explora de asemenea fiziologia si patologia organelor energetice care pot cauza depresia precum ce este la indemana fiecarui om pentru a aduce obiceiuri sanatoase in viata lui si de asemenea, cum poate acupunctura sa fie de folos oricarui om intelegand in acest mod lectiile asociate fiecarui organ.

Premisa de la care porneste acupunctura este ca in fiecare problema exista si o lectie de invatat. In acest seminar vom explora si ce fel de lectii de viata sunt asociate cu fiziologia si patologia fiecarui organ care poate cauza depresia.

Intrarea este libera!

Data seminarului este 23 Aprilie 2019 intre orele 19:00 – 21:00.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati printr-un mesaj la bcoom.media@gmail.com sau la numarul de telefon: 0769.298.091

Nu ai nimic de pierdut ci numai de caștigat. Locuri limitate!

Menționați numele evenimentului.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *