Evenimente

Despre Astrologia Chineză, BaZi – 24 Oct. 2019

Eveniment GRATUIT!

Pentru înscriere vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat
sau pe email: bcoom.media@gmail.com / Telefon: 0769.298.091

BaZi este unul dintre cele mai populare sisteme de astrologie chineza, insemnand in traducere 8 (Ba) Caractere (Zi ). Mai este cunoscut si sub numele de „Cei 4 Stalpi” sau „Cele 4 Coloane ale destinului”, dupa denumirea coreana a acestuia (SaJu- 4 Piloni).

Astrologia chineza BaZi foloseste data nasterii si ora pentru alcatuirea unei harti natale, care exprima cu o deosebita detaliere si precizie, atat trasaturile de caracter, cat mai ales evenimentele importante prin care va trece fiecare persoana in decursul vietii sale.

Cele Patru Colone ale Destinului ne pot oferi multe detalii despre personalitatea unui om, despre relatia lui cu membrii familiei, mostenirea stramosilor, ciclurile de evolutie ale norocului, despre potentialul interior, talente si posibile domenii de activitate, compatibilitatea noastra cu alte persoane.

Vino alături de noi să afli mai multe despre tine și calea ta spre starea de bine, pace și împlinire folosindu-te de instrumente care până de curând erau accesibile doar împăraților!

Evenimentul este prezentat de consultant în metafizică chineză Octavian Sbârnă și intrarea este liberă în limita locurilor disponibile (este necesară înscrierea).

Vino alături de noi la acest seminar gratuit care va avea loc în data de 24 octombrie, joi, orele 19.00 – 21.00.

Rezervă-ți locul acum completând formularul de mai jos! (Menționați evenimentul)

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Te așteptăm!

www.acupunctor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *