Evenimente

Feng Shui – arta orientală din metafizica chineză

Știai că locuința în care trăiești are o influență determinantă în viața ta?
Cum ar fi dacă ai afla că unele dintre cele mai mari obstacole și dificultăți cu care te confrunți în viața ta își au rădăcina în locuința ta?

Ce impact ar avea asupra ta dacă ai putea să rezolvi măcar un singur lucru, cel mai mare obstacol din viața ta cu care te confrunți în acest moment? Cât de valoros ar fi acest lucru pentru tine?

Ce impact pozitiv ar avea asupra ta și a celor din jurul tău? De mii de ani Feng Shui este o artă și știintă care a fost folosită de împărații chinezi pentru a asigura putere, prosperitate, sănătate și relații armonioase.

În prezent este folosită deopotrivă de oameni de afaceri și corporații pentru a-și optimiza afacerile, a își amplifica veniturile, a atrage clienți, precum și de oameni în viața personală, pentru a cultiva armonia în relații și în familie, a îmbunătați sănătatea sau a obține oportunități financiare.

Feng Shui este o știința logică, pragmatică, demonstrată, cu o putere imensă. Oricine își propune poate să învețe această artă și, cu ajutorul ei, poate să aducă în viața proprie și a altora mai multă prosperitate, abundența si armonie.

Vino alături de noi în data de 12 martie, orele 19-21 și intră în această lume fascinantă în care vom face primi pași spre a învăța legile după care ne influențează energia unei locuințe.
Intrarea este LIBERĂ!

Vom învăța despre Gua Personal și direcțiile favorabile și nefavorabile ale fiecăruia – pe ce direcție cardinală să stai când dormi pentru un somn bun și odihnitor, când înveți pentru o concentrare mai bună, când muncești pentru mai multă productivitate, și când vrei să ajuti corpul sa se vindece de o afectiune sau boala.

Vom învăța și cum să ne folosim de direcțiile negative în folosul nostru. Cu aceste informații vei putea deja să îți faci unele mici ajustări acasă pentru a aduce mai multă armonie, prosperitate, concentrare și sănătate în viața ta.

Această prezentare de Feng Shui este gratuită și deschisă oricui, si este cea la care vom deschide înscrierile la cursurile de Feng Shui ținute de Shen Centre of Oriental Medicine.

Mai multe detalii la eveniment. De asemenea – pentru cei care vor fi fizic prezenti la eveniment – vom avea și niște bonusuri! Nu rata această ocazie!

Daca vrei să iți schimbi viața fă primul pas si vino alături de noi în data de 12 martie, orele 19-21, intrarea liberă.

Pentru înscriere vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat cu un număr de telefon și o adresă de email.

Mail: bcoom.media@gmail.com ;
Telefon: 0769.298.091

Nu ai nimic de pierdut ci numai de caștigat. Locuri limitate!

Menționați numele evenimentului.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *