Chiar crezi ca Feng Shui este despre cum sa iti mobilezi,
sa iti decorezi casa sau biroul?

Ce este Feng Shui?

Unul dintre cele mai vechi sisteme de medicina de pe glob, cu o istorie de peste 2500 de ani, acupunctura actioneaza prin intermediul unor meridiane si puncte de acupunctura.

Feng Shui este despre tine, despre unicitatea ta, despre situatia ta particulara. Ceea ce poate functioneaza pentru altii, nu functioneaza obligatoriu si pentru tine. Si viceversa. Asa ca iti oferim o SEDINTA GRATUITA de evaluare prealabila. Cu totii ne dorim sanatate, bani si relatii care sa ne implineasca. In sedinta gratuita trebuie sa ne spui insa ce inseamna toate astea pentru tine, cum arata realitatea ta curenta si cum arata viata pe care ti-o doresti.

4 pasi pentru a beneficia de consultanta FengShui

1

Completezi formularul de mai jos

Completezi formularul de mai jos

2

Sedinta gratuita de evaluare prealabila

Sedinta gratuita de evaluare prealabila
Vom avea o discutie telefonica in care ne vei spune despre tine: cum arata viata ta acum, ce schimbari iti doresti sa faci, care iti sunt provocarile.

3

Masuratori si calcule

Concret, in urma discutiei de la Pasul 1, consultantii nostri vor face masuratori si calcule specifice la tine acasa sau la birou, online sau fizic, care vor duce la atingerea obiectivelor pe care ni le propunem impreuna.

4

Livrare solutie

Iti livram solutiile pe care le-am identificat pentru atingerea obiectivelor: sanatate mai buna, relatii mai bune, abundenta financiara. Pe scurt: o viata implinita.

Programeaza acum consultatia ta gratuita