Articole

Feng Shui NU este despre numere

Feng Shui nu este numerologie. E adevărat, pe o schemă de Feng Shui putem vedea numere, dar ele sunt numerele pe care le dam stelelor, un fel de abreviere, de cod, pentru a ne ușura activitatea. Stelele in sine au o anumită influență energetică. Dar cifrele care le corespund fac parte din codurile de abreviere ale obiectelor cerești. Să spunem că Soarelui îi corespunde cifra 1. Dacă într-o analiză Feng Shui este scrisă cifra 1 nu înseamnă că este un număr cu o anume semnificație, ci este o convenție, un simbol: 1 = Soare (steaua). La fel de bine Soarelui îi poate corespunde orice litera din alfabet: x, y sau z. E doar o denumire, nu are nicio legătură cu numerologia, nu are legătură cu influența energetică a uneia sau alteia dintre stele.

Există însă Școala Stelelor Zburătoare în Feng Shui. Feng Shui, după cum știm, este foarte mult despre stele, pentru că tot ce înseamnă Feng Shui vine de la natură, din zona astronomie. Și apoi sunt amplificatori cum ar fi munți și ape la nivel terestru.  Dar energia generată vine de la stele, de la obiecte mari, ceresti, planete. Energia nu este generată de obiecte chinezești, statuete etc.

Flying Star Feng Shui (sau Xuan Kong Fei Xing) este o disciplină în Feng Shui și este o integrare a principiilor Yin Yang, interacțiunile dintre cele cinci elemente, cele opt trigrame, numerele Lo Shu și cei 24 de Munți, prin utilizarea timpului, spațiului și obiectelor, pentru a crea o diagramă astrologică, pentru a analiza aurele pozitive și aurele negative ale unei clădiri. Acestea includ analiza bogăției, stărilor mentale și fiziologice, succesul, relațiile cu părți externe și sănătatea locuitorului.
În fiecare sector cardinal avem trei sau chiar mai multe stele. Dacă am sta să scriem de mână denumirile tuturor acestor stele ar fi destul de mult de scris si destul de mult timp consumat și atunci folosim cifre aferente fiecărei stele. Cert este însă că numerele care corespund stelelor nu sunt norocoase sau nenorocoase. Stelele însă au aspecte pozitive sau negative, dar mai mult la modul general valabil. Daca discutam aplicat, pentru obiectivele pe care le urmarim, ca in viață, rolul stelelor în viața noastră nu e pentru cine se nimerește, este pentru cine se potrivește. Există o zicală, de altfel, care spune “Consultantul cunoaște regulile, maestrul cunoaște excepțiile”. Ceea ce ar putea să fie frecvent negativ pentru unii oameni, ca influență venită de la astre, pentru alții aceleași astre pot avea efecte cât se poate de diferite.

Să luăm exemplul Steaua 3.  Steaua 3 este în general considerată o stea cu efecte negative și de multe ori este evitată. De ce?  Steaua 3 generează conflicte, frecușuri, certuri. Este de înțeles de ce așa ceva nu este dezirabil într-o relație. Dar Steaua 3 este, în același timp, una cu putere fizică deosebită, dinamism, acțiune, curaj, stimă de sine. Steaua 3 poate să fie folosită și de sportivii de performanță. Chiar este foarte indicată pentru sport.

Vă spun asta din experiență proprie:  eu am ales sa dorm pe Steaua 3. Motivul pentru care am ales acest lucru este pentru că steaua mea personală se întâmplă să interacționeze într-un mod special cu Steaua 3. Ce am observat de când dorm pe steaua 3. În primul rând, nu există nicio observatie negativă. În al doilea rând, deloc întâmplător, am început să fiu mult mai activ pe parte de sport. Motivul pentru care unii se feresc de Steaua 3 este legat de faptul ca este considerată o stea generatoare de conflicte în relații. Dar chiar și în ceea ce priveste relatiile am observat că atributele acestei stele pot fi transformate în avantaje, dacă știm cum să interpretăm. Sunt, de exemplu, oameni care, în loc să verbalizeze conflicte sau nemulțumiri, țin totul în ei. Aceasta nu este în niciun caz calea spre o relație armonioasă. Da, o astfel de atitudine poate să țină relația pașnică o vreme, dar apoi conflictele ies la iveală. Steaua 3, într-un astfel de context, poate să dea mai mult curaj și mai mult respect de sine omului respectiv, dacă are o o dificultate în a comunica sănătos.

Concluzia este că nu există numere norocoase sau nenorocoase. Nu este atât de clar ce stele sunt bune sau rele, nu este totul alb sau negru. Există anumite stele care au efecte pozitive evidente, dar și stele privite in mod “tradițional” drept negative, care pot avea influențe pozitive dacă știi cum să le interpretezi și cum pot să te folosești de ele și de contextul lor.

Dacă ești curios cum se desfășoara o analiză Feng Shui autentică, sună-ne la 0769.298.091. Prima ședință este gratuită. Cu toții ne dorim sănătate, bani și relații care să ne împlinească. În ședința gratuită trebuie să ne spui însă ce înseamnă toate astea pentru tine, cum arată realitatea ta curentă și cum arată viața pe care ți-o dorești.

Care sunt pasii pentru a beneficia de consultanță FengShui:

Pasul 0: Completezi formularul de mai jos

Pasul 1: Ședință gratuită de evaluare prealabila
Vom avea o discuție telefonică în care ne vei spune despre tine: cum arată viața ta acum, ce schimbări îți dorești să faci, care îți sunt provocările.

Pasul 2: Măsurători și calcule
Concret, în urma discutiei de la Pasul 1, consultanții nostri vor face măsurători și calcule specifice, care vor duce la atingerea obiectivelor pe care ni le propunem împreună.
Pasul 3: Livrare soluție
În final, venim să îți livrăm soluțiile pe care le-am identificat pentru atingerea obiectivelor: sănătate mai bună, relații mai bune, abundență financiară. Pe scurt: o viață împlinită.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *