Clinica Shen

Întrebări frecvente - Ba Zi

De ce BaZi și nu astrologie europeană?

Și una și alta sunt instrumente foarte precise în mâinile unui profesionist. Motivul pentru care noi preferăm Bazi este că folosește același limbaj și aceeași exprimare energetică, același ‘sistem de operare’ ca acupunctura, Feng Shui-ul și alte ramuri de metafizică chineză. Asta înseamnă că informațiile din BaZi pot fi folosite direct în acupunctură și invers.

Eu stiu deja ca sint nascut in anul maimutei de metal. Am citit ce înseamnă asta. De ce aș mai plăti o consultație BaZi?

O evaluare BaZi se construiește cu un grad de detaliu mult mai mare, ținând cont în afară de anul nașterii și de luna, ziua și ora nașterii. Acestea împreună alcătuiesc un profil individualizat, extrem de precis, mai ales în ceea ce privește resursele, bagajul de trăsături și potențial cu care este înzestrat fiecare. La aceasta se mai adaugă și partea dinamică de hartă, care ține cont de ciclurile energetice în care ne aflăm, precum și posibilitatea de a analiza aceste cicluri în trecut și de a le prevedea pentru mai departe.
BaZi îți poate răspunde la întrebări foarte specifice și te poate ajuta să îți schimbi viața profitând de punctele și momentele optime și evitându-le pe cele mai puțin benefice.

Eu nu cred în astrologie și alte chestii din astea. Ce argument îmi puteți aduce?

Această artă este deosebit de complexă și are trei orizonturi de timp: scurt (zile), mediu (luni) și lung/permanent (ani). Consultantul îți va spune la ce orizont de timp să te aștepți, în funcție de cazul și datele analizate.