Evenimente

Managementul oboselii, asteniei și durerilor menstruale

Acupunctura este unul dintre cele mai vechi sisteme medicale de pe pământ, cu experiență de peste 3000 ani și datorită abordării holistice, ea poate veni cu soluții noi, aducând în discuție și alte niveluri de înțelegere și abordare decât diagnosticul la nivel fizic.

În acupunctură datorită înțelegerii holistice luăm în considerare și alte niveluri de tratament, precum ar fi cel mental, emoțional și spiritual. Astfel o boală poate avea cauze inclusiv emoționale și spirituale.

Ți-ai dorit dintotdeauna să afli mai multe despre înțelepciunea orientală și medicina tradițională chineză? Vrei să ai și tu la îndemână niște instrumente vechi de mii de ani cu care să poți să îi ajuți pe cei apropiați și pe tine pentru a rezolva niște afecțiuni comune cum ar fi: oboseala, astenia, durerile menstruale? Acum ai această ocazie!

Peste tot în jurul tău poți auzi sfaturi și recomandări ca: relaxează-te mai mult, mănâncă multe fructe, este normal să ai dureri menstruale și sindrom premenstrual,este normal să nu ai vitalitate după trecerea iernii, este normal să fii obosit/ă tot timpul având o viață agitată, suplimentele și vitaminele îți pot fi de ajutor în cazul asteniei de primăvară și ai vrea să ajungi să rezolvi cauza și nu să tratezi simptomul?

Dacă ești hotărât să pui capăt acestor probleme, vino alături de noi să înveți tehnici și instrumente din medicina tradițională orientală pe care le poți aplica singur pentru tine și cei din jurul tău.

Te așteptăm alături de noi în dată de 26 februarie, marți, orele 19.00 – 21.00.

Pentru înscriere vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat sau în cadrul evenimentului cu un număr de telefon și o adresă de email.

Mail: bcoom.media@gmail.com ;
Telefon: 0769.298.091

Menționați numele evenimentului.

Error: Contact form not found.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *