Profită de reducerea promoțională a Programului!

Program de mentoring holistic și transformare

Găsește-ți darul cu ajutorul metafizicii chineze și integrează-l în viața ta.
Intră chiar azi în acest program de coaching individual de 6 sau 12 luni și
dă-ți șansa la succes, sănătate si relații împlinitoare cu ajutorul Feng Shui,
BaZi, Selectare de date.

În Programul de mentoring holistic și transformare am combinat metafizica chineză – Feng Shui, Astrologia chineza și Selectarea de date – cu principiile de coaching. Am creat acest program personalizat, care să îți ofere informații despre energia ta și a lumii în care trăiești (locuința, mediul înconjurător) și care să te susțină în atingerea celor mai ambițioase obiective.

Profită de reducerea promoțională a Programului!

Ocupă-ți chiar acum locul în program. Află detalii la:

În ce constă Programul de mentoring holistic și transformare:

Programul de mentoring holistic și transformare constă în 6 sau 12 întâlniri fizice lunare, la sediul Shen Centre of Oriental Medicine, strada Galileea nr. 27, Bucuresti, Telefon: 0769.298.091 în care:

 • Identifici împreună cu Mentorul tău obiectivele care te motivează cu adevărat, le definești în mod concret și capeți claritate legată de rezultatele dorite.
 • Analizezi și înțelegi care sunt resursele tale reale, disponibile, inventariezi instrumentele de care dispui în momentul prezent și alegi cum le poți fructifica
 • Identifici obstacolele și limitările, înveți cum să le depășești sau găsești drumuri alternative către ceea ce iți dorești.
 • Stabilești o serie de acțiuni specifice, măsurabile și realiste, pe care ți le vei asuma într-un mod conștient.
 • Vei fi ghidat astfel încât să îți formezi disciplina necesară pentru a continua pe drumul pe care ți l-ai propus.
 • Lunar analizezi împreună cu Mentorul tău evoluția și conștientizezi unde te afli și ce ai de îmbunătățit pentru a ajunge acolo unde iți dorești.
Profită de reducerea promoțională a Programului!

Ocupă-ți chiar acum locul în program. Află detalii la:

Cu ce instrumente lucrăm:

Profită de reducerea promoțională a Programului!

Ocupă-ți chiar acum locul în program. Află detalii la:

Pas cu pas despre desfășurarea programului:

La începutul programului de mentoring vom interpreta cum vei fi impactat de energia anului 2023:

 • vei înțelege cum se traduce energia anului pentru harta ta natală
 • vei înțelege pe ce să te focusezi pentru a ajunge mai aproape de visul tău,
 • vei înțelege care sunt resursele pe care ți le oferă Universul în acest an și punctele tale forte
 • vei înțelege care sunt principalele provocări ale energiei Anului Iepurelui de Apa și vei fi pregatit pentru a înfrunta dificultățile ce urmează să apară.

Pe lângă tema generală a anului în curs, fiecare anotimp și fiecare lună vine cu o anumită energie. În decursul unui an avem timp sa ne focusam, pe rând, pe toate aspectele vieții. În funcție de harta ta personală, focusul se schimbă. Astfel, în fiecare luna:

 • evaluăm energia momentului: anuală / trimestrială / lunară

 • analizăm oportunitățile și factorii amenințători – SWOT

 • stabilim obiectivele tip SPECIFIC

 • listăm activările și taskurile ce trebuiesc urmate

 • facem evaluarea anuala / trimestriala / lunara

ATENȚIE! Programul se bazează pe principiile de coaching si ale metafizicii chineze – Feng Shui, Astrologie chineză, Selectarea Datelor – și pe rezultatele anterioare obținute de Mentor în programe similare. În primul și în primul rând însă, succesul Programului se bazează pe determinarea, voința celor care vor să își îmbunătățească viața.

Profită de reducerea promoțională a Programului!

Înscrie-te azi în Programul de mentoring holistic și transformare:

Cum te ajutăm să îți atingi obiectivele?

Programul se adreseaza persoanelor care au atins un punct în viața lor în care simt nevoia să facă o schimbare radicală și muncită, în bine. Programul de mentoring holistic și transformare este structurat pentru atingerea obiectivelor ambițioase și concrete. Intrați în acest program hotărâți să reușiți. 2023 este anul NOW or never!

Conform metafizicii chineze, energia anului 2023 va reveni abia peste 12 ani. Asigură-te că profiți la maxim de ceea ce îți poate oferi acest an special. 

În funcție de analiza personalizată de BaZi (astrologie chineză) și în urma fiecărei sesiuni de coaching, vei primi 1 sau 2 activări de Feng Shui (dupa caz), pentru planul casei tale sau al biroului tău. În alegerea activărilor se va ține cont de arta Selectării de Date, respectiv de energia fiecărei zile și de modul în care te influențează pe tine. De asemenea, după implementarea fiecărei activări, vom evalua efectele acesteia asupra ta și asupra obiectivelor tale.

În funcție de harta BaZi setăm împreună obiectivele anului 2023. Iar apoi, lunar, ne întâlnim pentru a urmări evoluția obiectivelor, recomandări personalizate, teme pentru acasă. Coach-ul tău personal va urmări punct cu punct progresul făcut și va face recomandări strict aplicate pe fișa ta personală. Programul de mentoring folosește astrologia chineză și Feng Shui, precum și sesiunile individuale de coaching, pentru a ne asigura ca ai succes în ceea ce îți propui.

Astrologia te ajută sa afli care este energia anului pe care îl ai în față, oportunitățile și contraindicațiile, astfel încât să te miști acolo unde ai susținere și oportunități. Feng Shui lucrează cu energia locuinței tale și vei primi o serie de “activari” pe care să le faci de-a lungul programului, astfel încât să amplifici energia pozitivă.

Sesiunile lunare de coaching personalizat te vor susține ca planificare, adaptare și sistematizare a muncii și obiectivelor tale și te vor responsabiliza ferm, pentru a duce la îndeplinire ceea ce ți-ai propus.

Profită de reducerea promoțională a Programului!

Înscrie-te azi în Programul de mentoring holistic și transformare:

Care sunt beneficiile Programului de mentoring holistic și transformare?

 • Îți vei seta și apoi îți vei vedea visele devenite realitate.

 • Drumul tău în viața va căpăta structură și sens.

 • Vei reuși să dai claritate reperelor, obiectivelor, soluțiilor.

 • Te vei bucura de un boost important de creștere a stimei de sine, încredere în forțele proprii și în abilitățile tale.

 • Transformarea în urma programului vine cu bucurie, suflu nou și chef de viață nou descoperit.

Profită de reducerea promoțională a Programului!

Ocupă-ți chiar acum locul în program.

Întrebări frecvente (FAQ)

Când pot începe Programul de mentoring holistic și transformare?

Programul se lansează odată cu intrarea în anul chinezesc al Iepurelui de Apa, anul 2023. Poți începe programul ACUM, profitând de reducerea de 55% oferită până pe 7 februarie sau te poți înscrie oricând în cursul anului, caz în care vei plăti prețul integral al cursuliui.

Cum știu dacă acesta este un program care mi se potrivește?

Dacă anul aceste ești asumat în ceea ce privește visele tale, dacă simți că meriți tot ce e mai bun și dacă te-ai săturat să îți lași succesul la voia întâmplării, atunci, DA, acest program este pentru TINE.

Pe deasupra, răspunde-ți la următoarele întrebări

 • Ți-ai mai stabilit obiective la începutul anului pe care le-ai abandonat, pentru că viața a devenit imprevizibilă?

 • Ai dificultăți în a te disciplina singur sau îți este greu sa stabilești o rutină benefică pentru tine?

 • Simți că depui prea mult efort de unul singur și simți că nu ai rezultate pe măsura așteptărilor?

Dacă răspunsul este DA la una sau mai multe din întrebări, atunci programul este potrivit pentru tine. În cadrul sesiunilor de coaching vom găsi resursele de care ai nevoie, vom găsi punctele tale oarbe și vom găsi soluții și alternative pentru blocajele pe care le simți. Instrumentele pe care le folosim, respectiv Feng Shui, Astrologia chineză și Selectarea de Date ne vor ajuta sa obținem rezultate mai bune cu aceleași eforturi.

Ce se întâmplă dacă mă răzgândesc?

Înscrierea în program se face prin plata unui avans de 50% din prețul total al programului. Restul banilor se plătește după prima ședință de coaching. Nu ai nimic de pierdut: în cazul în care după prima ședință te răzgândești, primești înapoi toată suma plătiă, integral. În cazul în care însă te răzgândești înainte de prima ședință sau din orice motiv nu participi la prima ședință, avansul NU se returnează. De menționat că programarea la prima ședință și la toate celelalte se face de comun acord. Pentru a fi un succes, programul se bazează pe determinarea ta 100% de a-ți începe cea mai bună viață. Asta începe cu luarea unei decizii de dezvoltare, transformare și asumarea totală.

Cum și când se vor desfășura sesiunile de coaching?

Sesiunile de coaching le vei stabili împreună cu Mentorul tău, la începutul fiecărei luni. Sesiunile vor dura o oră și se vor desfășura fizic, sediul Shen Centre of Oriental Medicine, strada Galileea nr. 27, Bucuresti, Telefon: 0769.298.091, email: contact@acupunctor.ro. În decurs de o ora, tu și mentorul tău veți urma pașii prevăzuți. Sesiunile se vor desfășura fizic, pentru a evita orice fel de distragere de la planul de lucru și pentru a te focusa 100% pe tine.

Ce se înâmplă dacă nu pot veni fizic într-o lună?

Dacă există luni în care nu poți participa fizic la sesiunea ta de personal coaching, atunci vei stabili împreună cu mentorul tău o ședință pe Zoom. Preferăm ca sesiunile să se țină fizic pentru a beneficia la maxim de ceea ce poate oferi acest program.

Profită de reducerea promoțională a Programului!

Ocupă-ți chiar acum locul în program.

Arhitect, analist Feng Shui, Mentor program

Ștefania Ardeleanu

Sunt Ștefania Ardeleanu, arhitect, consultant Feng Shui și Mentorul tău în Program. Te voi ajuta să integrezi toate informațiile pe care metafizica chineză ni le facilitează, să îți stabilești și sistematizezi obiectivele și să-ți construiești un program clar, cu acțiuni specifice pentru atingerea lor. Vom avea întâlniri lunare pentru a asigura adaptarea la orice element care apare pe parcurs, pentru a-ți oferi susținerea practică și emoțională în proces, disciplina și asumarea acțiunilor necesare.

Aplic principiile prezentate în acest Program de peste 5 ani, iar viața mea s-a schimbat radical. Mereu am fost determinată să am succes și să ating obiectivele pe care mi le propun. Coaching-ul, Feng Shui-ul si Astrologia chineză mi-au oferit însă o bază reală și pragmatică pentru a-mi transforma dorințele în realitate. Ceea ce înainte erau doar vise mărețe pentru mine, acum s-au transformat în obiective tangibile și pași concreți.

Feng Shui mi-a creat oportunitățile de care aveam nevoie pentru a-mi transforma visele în realitate. Feng Shui este arta mea preferată din metafizica chineza. Are la bază studiul mediului fizic. Arhitectura pe care am studiat-o si practicat-o a fost doar primul pas în a înțelege complexitatea mediului fizic în care trăim. Chiar dacă principiile Feng Shui sunt cât se poate de logice și matematice, a reușit sa dea arhitecturii pe care o știam eu o nuanță magică.

Selectarea de date m-a ajutat să aleg momentul cel mai bun în care să fac anumite schimbări sau în care să iau anumite decizii. Fiecare moment are energia lui, iar alegerea momentului potrivit are un impact major asupra rezultatelor.

Astrologia chineză m-a ajutat să mă cunosc cu adevărat, să mă înteleg și mi-a arătat ce arii din viața mea trebuie adresate în mod concret pentru a-mi depăși limitările. Am învățat cum să transform în calități ceea ce credeam eu că sunt slăbiciuni. Chiar abilitățile mele de coaching se regăsesc în harta mea natală. Disciplina îmi este naturală, iar atingerea obiectivelor este super-puterea mea. Chiar și așa, nu mă bazez doar pe ce știu să “citesc în stele”. Parte din munca pe care am depus-o în evoluția mea personală a fost pentru a-mi perfecționa talentul natural.

Sunt aici să te ghidez, să te ajut să găsești în tine obiectivele care îți fac sufletul să zâmbească, să mă asigur că rămâi conectat cu realitatea și că vei continua să mergi înainte, chiar și în situații neprevăzute. Consider că, fie putem să ne irosim energia pe diverse experimente, fie putem să ne folosim de toata știinta pe care ne-a oferit-o universul pentru a ne îmbunătăți viața. Visele noastre nu sunt întâmplătoare, ne sunt date pentru a le materializa.

Ai încredere în visele tale și creează-le spațiu în lumea reală.

Ai curaj! Fii omul potrivit, în mediul potrivit, la timpul potrivit și alătură-te acestei aventuri.

Medic, Acupunctor, Mentor program

Octavian Sbârnă

Sunt Dr. Octavian Sbârna și toată viața mea am fost un explorator.

Mi-am început călătoria la vârsta de 16 ani, când mi-am întâlnit primul maestru în acupunctură, cu care mi-am început studiile în Marea Britanie. Stilul Constituțional al Celor Cinci Elemente, pe care l-am studiat cu el timp de 8 ani, este unul din rarele stiluri de acupunctură care a păstrat alături de înțelegerea și tratarea omului la nivel fizic, înțelegerea funcționării meridianelor și punctelor de acupunctura la nivel mental, emoțional și spiritual. Am învățat cum diversele suferințe și dezechilibre emoționale se pot reflecta în boli fizice și cum se pot vindeca. Mai apoi, am studiat stilul Medicinei Tradiționale Chineze, cel mai practicat stil de acupunctura, care se axează pe tratamentul afecțiunilor predominant fizice.

Studiind medicina clasică, am înțeles bazele științifice ale funcționarii corpului uman și am învățat să integrez cunoștințele de acupunctura cu cele de medicina clasica.

Îmbinarea cunoștințelor de Feng Shui, astrologie chineză și acupunctura a dus la crearea a numeroase tehnici noi de diagnostic și tratament cu acupunctura, precum și descoperirea unor modalități de a activa locuința pe coordonate de Feng Shui pentru a stimula vindecarea.

În tot acest periplu personal am vrut să dau mai departe din cunoașterea mea și altora, considerându-mă foarte norocos să fi venit în contact cu aceasta cunoaștere. Din aceasta dorință am fondat o scoală de acupunctura în 2012, fiind prima scoală de acupunctura din Romania acreditata de Asociația Europeana de Medicina Tradițională Chineza (ETCMA).

Transformarea vine când ești hotărât să muncești și să-ți asumi drumul vindecării fizice și sufletești, cu toate provocările și binecuvântările ei. Te aștept să te înscrii în Programul de mentoring holistic și transformare și să începem aceasta minunată călătorie a devenirii tale!

Profită de reducerea promoțională a Programului!

Ocupă-ți chiar acum locul în program.