Evenimente

Rezolvarea atacurilor de panică din perspectiva acupuncturii

Suferi de atacuri de panică? Te invităm să vezi cum se pot rezolva acestea cu ajutorul acupuncturii!

Deoarece acupunctura își extinde înțelegerea atât în sfera fizică cât și în cea emoțională și spirituală, ea este în măsură să identifice și să trateze atacurile de panică pe mai multe planuri.

Acupunctura recunoaşte mai multe cauze posibile şi mai multe metode de a trata aceste atacuri de panică ,ce pot să fie nu doar o problemă ce se cere a fi rezolvată ,ci şi o adevarată rampă de lansare a unei schimbări mult mai ample in viața personală.

De multe ori diagnosticul de atacuri de panică este greşit pus. Atacurile de panică “reale” se manifestă prin frică, teamă, panică acută şi sunt însoţite de diverse alte simptome fizice cum ar fi palpitaţii, transpiraţii, bufeuri de căldură, greaţă, ameţeli etc.

Acupunctura este mai mult decat aptă să facă față pacienţilor cu atacuri de panică, precum şi a diverselor alte probleme emoționale, având avantajul că lucrează la cauza problemei. Prin aceasta ea umple un gol din medicina clasică care adresează doar efectul, nu şi cauza acestor afecțiuni.

Dezavantajul tratamentului cu acupunctură este că ia mai mult timp să apară efectele pozitive decât tratamentul anxiolitic să îşi facă efectul, şi poate să răscolească într-o primă fază pacientul, dar avantajul este că o face fără efecte secundare, iar problema odata rezolvată nu mai necesită tratament cu nimic, inclusiv cu acupunctură.

Vino alături de noi în data de 2 Mai, ora 19:30 să afli cum vede acupunctura aceste atacuri de panică!

Ce modalități de tratament există? Ce perspective sunt? Vino să vezi cauze mai profunde mentale, emoționale, spirituale și fizice ale atacurilor de panică!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *