Evenimente

Rinitele, sinuzitele, alergiile din perspectiva acupuncturii

Eveniment GRATUIT !

Pentru înscriere vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat sau în cadrul evenimentului cu un număr de telefon și o adresă de email.

Rinitele, sinuzitele si alergiile sunt unele dintre cele mai comune afectiuni. Ele nu sunt grave dar pot fi extrem de neplacute si pot sa scada calitatea vietii noastre.

Acupunctura este unul dintre cele mai vechi sisteme medicale de pe pământ, cu experiență de peste 2500 ani și datorită abordării holistice ea poate veni cu soluții noi, aducând în discuție și alte niveluri de întelegere si abordare decat diagnosticul la nivel fizic.

Stiai ca aceste afectiuni pot fi intelese ca avand niste cauze mai profunde, cateodata, cauze emotionale sau chiar spirituale?

Stiai ca acestea pot avea la baza o tristete neconstientizata, un doliu neprocesat sau poate niste conflicte interioare?

Vino alaturi de noi in data de 24 iulie, marti, orele19.00 – 21.00 sa afli mai multe despre cum intelege acupunctura aceste afectiuni.

Acum si tu poti scapa de ele si mai mult decat atat, de bagajul emotional pe care poate nici nu stii ca il ai.

La sfârșitul seminarului se vor oferi vouchere pentru o consultație gratuită în cadrul clinicii Wu Shen.

Te asteptam!

2 thoughts on “Rinitele, sinuzitele, alergiile din perspectiva acupuncturii

  1. Liculescu Nadina spune:

    Doresc să particip la evenimentul de mâine, 24.07.
    Multumesc!

    1. Octavian Sbârnă spune:

      Bună ziua! Vă rugăm să ne lăsați un email cu numele dvs., numărul de persoane care doresc să vină și un număr de telefon! Contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *