Sunt Ştefania Ardeleanu, arhitect, consultant Feng Shui şi coach în Programul de Mentoring Holistic şi Transformare Qi Hero.

Pasiunea mea pentru tot ce înseamnă case şi mediul construit a început în perioada adolescenţei. Mereu am fost fascinată de conceptul de casă, sau ACASĂ şi aş fi vrut sa ofer lumii un loc cald în care să poata fi confortabili. Am decis la vremea aceea să devin arhitect, crezand ca imi va fi suficient pentru a aduce in lume ce conceptul de Acasa. Au urmat ani de pregatire, studii, descoperiri, experimente si experiente, examene si acreditari in arhitectura. Am studiat si aplicat arhitectura timp de 13 ani si, chiar daca mi-a adus un bagaj mare de cunostinte, nu imi parea suficient pentru ceea ce imi doream eu.

Mereu am simtit ca exista o profunzime mult mai mare in mediul construit, in felul in care noi alegem sa ocupam spatiul fizic si am avut dreptate, insa raspunsurile au inceput sa vina abia cu invatarea si aplicarea conceptelor de Feng Shui.

Cand am descoperit aceasta ramura a metafizicii chineze am inceput sa inteleg profunzimea reala a conceptului de Acasa si, spre surprinderea mea, totul se bazeaza pe stiinta.

Feng Shui nu este despre design interior, acolo intervine arhitectura simpla; Feng Shui nu este despre plastic si simboluri; Feng Shui se bazeaza pe calcule matematice, pe studii facute in mii de ani, pe formule speciale. Feng Shui are o baza suficient de matematica incat sa ne tine cu picioarele pe pamant dar si o nota profunda, spirituala, care ne ajuta sa interpretam acele formule matematice in sentimente, senzatii si evenimente ce au impact asupra noastra. Ulterior, pe langa Feng Shui, am studiat si practice si BaZi, Selectare de Date si Qi Men, care nu au facut decat sa conecteze omul, timpul si divinitatea la mediul construit.

Metafizica chineza a fost piesa de puzzle lipsa de care aveam nevoie pentru a-mi urma visul din copilarie, si anume: sa creez spatii in care sufletul nostru sa fie acasa.

Sunt consultant Feng Shui de cativa ani si primul meu client am fost chiar eu. De atunci, viata mea este in continua schimbare si evolutie. Efectele pe care le poate avea un Feng Shui eficient asupra vietii tale sunt extrordinare.