Evenimente

Străvechea artă orientală Feng Shui

Știai că locuința în care trăiești are o influență determinantă în viața ta?
Cum ar fi dacă ai afla că unele dintre cele mai mari obstacole și dificultăți cu care te confrunți în viața ta își au rădăcina în locuința ta?

Ce impact ar avea asupra ta dacă ai putea să rezolvi măcar un singur lucru, cel mai mare obstacol din viața ta cu care te confrunți în acest moment? Cât de valoros ar fi acest lucru pentru tine?

Ce impact pozitiv ar avea asupra ta și a celor din jurul tău? De mii de ani Feng Shui este o artă și știintă care a fost folosită de împărații chinezi pentru a asigura putere, prosperitate, sănătate și relații armonioase.

În prezent este folosită deopotrivă de oameni de afaceri și corporații pentru a-și optimiza afacerile, a își amplifica veniturile, a atrage clienți, precum și de oameni în viața personală, pentru a cultiva armonia în relații și în familie, a îmbunătați sănătatea sau a obține oportunități financiare.

Feng Shui este o știința logică, pragmatică, demonstrată, cu o putere imensă. Oricine își propune poate să învețe această artă și, cu ajutorul ei, poate să aducă în viața proprie și a altora mai multă prosperitate, abundența si armonie.

Vino alături de noi în data de 19 februarie ,orele 19-21 și întră în această lume fascinantă în care vom face primi pași spre a învăța legile după care ne influențează energia unei locuințe.

Intrarea este LIBERĂ!

Vom învăța care este diferența între Feng Shui mit si Feng Shui realitate, acesta fiind motivul pentru care mulți oameni care și-au făcut “ajustări de Feng Shui” nu au văzut rezultate; vom explora de asemenea și care sunt regulile de bază în ceea ce privește unul dintre cele mai importante elemente de Feng Shui ale unei locuințe, respectiv Ușa de la Intrarea in casă.

Vei putea astfel cu ajutorul acestor informații sa faci o primă evaluare a sursei principale de energie a locuinței tale: ușa ta de intrarea în casă.

Această prezentare de Feng Shui este gratuită și deschisă oricui, si este cea prin care vom deschide înscrierile la cursurile de Feng Shui ținute de Shen Centre of Oriental Medicine.

Mai multe detalii la eveniment. De asemenea – pentru cei care vor fi fizic prezenti la eveniment – vom avea și niște bonusuri! Nu rata aceasta ocazie!

Dacă vrei să iți schimbi viața fă primul pas și vino alături de noi în data de 19 februarie orele 19-21, intrarea liberă.

Rezervă-ți locul acum completând formularul de mai jos! (Menționați evenimentul)

Error: Contact form not found.

Pentru înscriere vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat cu un număr de telefon și o adresă de email.

Mail: bcoom.media@gmail.com ;
Telefon: 0769.298.091

Nu ai nimic de pierdut ci numai de caștigat. Locuri limitate!

2 thoughts on “Străvechea artă orientală Feng Shui

  1. Dan Ciocoiu says:

    doresc sa particip la evenim gratuit .
    Va multumesc!

    1. Octavian Sbârnă says:

      Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat! Va asteptam la eveniment! Va rugam sa ne transmiteti si un email prin formularul de contact pentru evidenta. O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *