Ba Zi - Astrologia Chineza

Ce este Ba Zi?

Astrologie chineza

BaZi este un instrument deosebit de puternic cand vine vorba de intelegerea structurii noastre interne, intelegand prin asta abilitatile, talentele, punctele forte si cele slabe pe care le avem, lectiile de viata si provocarile prin care trecem.

Foarte important este ca inafara de structura noastra interna fixa, prin BaZi putem sa intelegem si ciclurile de viata prin care trecem. Asta inseamna ca ne ajuta sa intelegem ce s-a intamplat intr-un anumit moment dat al vietii noastre si sa intelegem fortele care au actionat asupra noastra la momentul respectiv. In acelasi timp putem intelegem si in ce cicluri de viata ne aflam acum, si in ce cicluri vom trece in viitor.

Acest lucru subliniaza beneficiul major al BaZi-ului: abilitatea de a ne adapta ciclurilor prin care trecem, putand astfel sa intelegem ce avem de facut in fiecare etapa a vietii.

Cum stii ca ai nevoie de o consultatie de BaZi?

Esti confuz(a)? Ai nevoie de o viziune de ansamblu a vietii tale cu ajutorul careia sa incepi sa intelegi ce se intampla cu tine, sau ce s-a intamplat in anumite momente?

Intelegerea adusa de BaZi se concretizeaza intr-o serie de sugestii si planuri de actiune pe diverse arii din viata ta pentru a te adapta optim la ce iti aduce viata.

Abilitatea de a anticipa viitoarele cicluri de viata da posibilitatea la o planificare strategica a actiunilor pe urmatoarele luni sau ani, si de a calibra corect asteptarile pentru aceste perioade.

Ai nevoie de BaZi de asemenea daca iti doresti sa afli despre tine sau altii:

  • Talente
  • Abilitati
  • Puncte forte si puncte slabe
  • Lectii si provocari
  • Intelegerea unor evenimente cheie din trecut
  • Compatibilitate relationala
  • Ce iti aduc urmatoarele cicluri si perioade din viata ta
  • Cum sa te adaptezi la ele

De ce sa vii la o consultatie de BaZi?

Ai posibilitatea sa nu mai traiesti viata “in orb”, ci sa intelegi ce ti se intampla intr-un context mult mai amplu. Intr-o sesiune unu-la-unu, un consultant din centrul nostru iti va explica in detaliu situatia asa cum se vede ea din perspectiva BaZi. De aici vei primi raspunsurile la intrebarile pe care le ai, si vei pleca cu un plan clar de actiuni pe care le ai de facut si cu ce atitudine e cel mai bine sa abordezi situatia in care te afli si la ce sa fii atent(a). Nu te vei mai simti orb si confuz, ci vei simti ca intelegi mai bine cu ce te confrunti si ce ai de facut.

Testimoniale

Afla parerea celor care au ales serviciile noastre