Articole, Calatoria pacientului in sfera acupuncturii

Călătoria ta în sfera acupuncturii începe aici

Bine ai venit. Urmează o serie de 10 filmulețe care sunt dedicate ție temerarul călător în această lume interioară fie ca ai vrut sa te afli aici fie ca viața te-a împins pe aceasta cale ai ajuns sa faci acupunctura, ai ajuns sa începi această călătorie interioară cu ajutorul acupuncturii și din cauză că deja de peste 20 de ani vorbesc ca televizorul, cu mici variațiuni pe aceeași tema  dar spunând același lucru.

 

M-am hotărât să nu mai vorbesc ca televizorul și atunci am zis că exista tehnologie, ma înregistrez, ma filmez, astfel încât să pot să-ți spun la dispoziție ție pacientului niște informații dacă vrei să-ți faci temele așa fel încât să vii cu ele deja pregătite.

În următoarele filmulețe vom acoperi concepte care evoluează ca profunzime pornind de la lucruri foarte foarte simple și întrebări foarte frecvent întâlnite pentru orice pacient care începe terapia prin acupunctură, până la concepte mult mai avansate mult mai profunde și mult mai pline de înțelepciune profunzime, dar toate înrădăcinate într-un concret foarte pragmatic și foarte tangibil în terapie, așa că îți mulțumesc pentru faptul că urmărești aceste filmulețe și sper să te ajute mesajul și sper să reflectezi să iti dai timp să reflectezi la aceste mesaje.

Tot ce am discutat în aceste filmulețe pe care urmează sa le urmaresti este bazat pe ani și ani de experiență cu lucru cu pacienții și te invit să vii să mă întrebi de diverse subiecte dacă unul sau altul îți prind atenția în terapie.

Sunt Dr. Octavian Sbarna, bine venit în lumea acupuncturii!

    Related Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *