Articole, Calatoria pacientului in sfera acupuncturii

Nevoia de a te urmari

Am spus-o și o repet nu de alta dar este printre acele lucruri care sunt absolut esențiale în nevoia ca tu să ajungi la rezultat. Este nevoie să te urmărești, este absolut esențial să vezi ce se întâmplă de la o ședință la alta.

Să vezi ce schimbări apar, să te urmărești pe aspectele pe care vorbim de la o ședință la alta în momentul în care facem un tratament eu îți voi spune, ai nevoie să urmărești asta, pe asta lucrăm asta vei urmării asta trebuie să urmărești.

De ce?

Din cauză că dacă facem un tratament de genul ăsta și tu la următoarea ședință vii și îmi spui habar n-am cum am simțit. Eu sunt aici prezent dar acasă mintea mea e în altă parte. Terapia nu se întâmplă doar în cabinet, în cabinet se face discuția în cabinet să pun acele.

Vindecarea are loc în întregul de curs al săptămânii când nu ne vedem și când vorbesc de vindecare vorbesc de ea ca un proces care va determina stări gânduri emoții tot felul de manifestări pe toate planurile. Este foarte important pentru tine să obții ce vrei, pentru vindecarea pe care o cauți ca noi să știm ce s-a întâmplat.

Să te urmărești, să te gândești la aceste lucruri. Când zic să te gândești la aceste lucruri mă refer la faptul că de la o ședință la alta primești informații, avem o discuție, iar în acea discuție atingem niște idei cheie. Fiecare frază, fiecare afirmație pe care o facem, este de obicei cu anumită profunzime, este de obicei cu o direcție.

Fiecare întrebare este menită să te facă să te gândești să reflectezi la ceva. Nu te gândești la ele ok nopții nimic, dar dacă te implici mai mult obții mai mult.

Urmărește-te implicate este indicat să ții un jurnal pe toată durata terapiei din cauză că scrisul cristalizează gânduri și mai mult decât atât la un beneficiu major al jurnalului este că surprinde modul de gândire și de trăire în momentul în care încep terapia și în toate momentele intermediare până la sfârșitul terapiei.

Pe măsură ce trec lunile și anii în terapie, o să vezi că te schimbi extraordinar de mult. Asta este o chestie absolut fantastică de care vom vorbim mai mult în filmulețul despre schimbarea perspectivei.

Ideea este că Jurnalul poate să surprindă aceste schimbări pentru că de cele mai multe ori tu trăiești cu tine zi de zi și nu îți dai seama foarte clar de aceste schimbări dar în momentul în care vei răsfoi acest jurnal al terapiei, îți vei aduce aminte de cum gândeai, cât de măcinat erai de anumite lucruri și din păcate noi ca oameni avem tendința să luăm de-a gata îmbunătățirile.

Ne obișnuim cu binele iar acel jurnal este un jurnal vindecării în care problemele încet încet încep să dispară și când dai înapoi paginile îți aduci aminte de tot felul de probleme pe care le-ai uitat, din cauză că nu te mai deranjează.

Urmărește-te implicate-te pregătește te pentru întrebarea pe care o vei primi la fiecare ședință, respectiv, ce s-a schimbat de la ultima ședință?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *