Articole, Calatoria pacientului in sfera acupuncturii

Tratand anxietatea si Cultivand increderea in sine

Să vorbim despre anxietate, atât de discutata anxietate. Este o problemă atât de frecventa în zilele noastre și sunt atât de mulți oameni, poate și tu, care suferă de anxietate, iar anxietatea aceasta are mai multe forme. Anxietate de genul, aoleu să nu se întâmple ceva rău, sau nesiguranța generală, o teamă de moarte, o teamă de boală sau o îngrijorare generală. Toate acestea se pot trata cu acupunctura.

Asta este o veste foarte bună! Asta e ceva ce nu merita neapărat un filmuleț, puteam foarte bine să o las ca atare, doar am ales să fac un filmuleț pe această temă deoarece chiar dacă nu suferi, sau în special dacă nu suferi, acest filmuleț este pentru tine. Din cauză că în procesul de terapie, mai devreme sau mai târziu, în marea majoritatea a cazurilor, trebuie să trecem prin activarea unor resurse sufletești.

Asta înseamnă activarea stabilității interioare activarea siguranței de sine, activarea idei de cămin și de familie dar și de a fi hrănit. Dar ce bine sună toate aceasta! S-ar putea să zici că ție nu ți-a lipsit acest lucru. Dacă zici asta, ești în minoritate. Marii majorități a oamenilor le-a lipsit asta in măsură, și sunt foarte multe cazuri în care oamenii chiar cred că nu le-a lipsit și în momentul în care le facem un tratament în acea direcție se demonstrează că de fapt nu e chiar așa.

Realitatea din practică este: oamenii care cred că lor nu le-a lipsit așa ceva în general au fost mai privați de această hrană decât cei care sunt conștienți că le-a lipsit. Nu vom intra în detalii aici. Este suficient sa spun în felul următor: în momentul în care tratăm cu totul altceva, fără ca tu să suferi de nesiguranță sau anxietate, tratăm aceste lucruri deoarece ca să rezolvăm problema pentru care ai venit, ai nevoie să activăm în tine acele resurse emoționale.

Vei începe să găsești mult mai multe resurse pe partea aceasta respectiv, curaj self-esteem, încredere în tine, abilitatea de a spune nu, abilitatea de a fi mult mai vocal sau vocala. Abilitatea de a fi mult mai sinceră sau sincer, abilitatea de a-ți găsi integritatea, respectiv ce e în interior să fie si in exterior. Ce simți să se si exprime și să nu mai existe conflicte în care să lași de la tine nu vei mai avea astfel de probleme.

Vei putea fi omul simplu dintr-o bucată și ce ai gândit aia ai si zis. Va fi simplu, mă placi bine nu mă placi la fel de bine. Este o adevărată relaxare. Partea mai puțin bună o găsești în următorul filmuleț despre furie și gestionarea ei.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *